05 March 2021

Sjaak Overgaauw wint de Outstanding Engagement Award van Boomi

Onze partner Boomi deelt ieder jaar de Boomiverse Community Awards uit aan de meest waardevolle Boomi community leden. We zijn trots om te melden dat onze collega Sjaak Overgaauw de "Outstanding Engagement Award" gewonnen heeft!

Sjaak  (1)Boomi: "Sjaak, Chief Technology Officer at Appronto, was a prolific contributor this past year, posting the most comments out of any community member. It’s engagement like Sjaak’s that makes Boomiverse such an amazing resource for other members."

Gefeliciteerd Sjaak! 

Boomi en Appronto

Appronto richt zich op de integratie van on-premise, cloud- en hybride omgevingen met behulp van het low-code platform Boomi. Hiermee kunnen wij razendsnel implementeren, veel sneller dan met welk ander platform dan ook. Dat zit hem in de gebruiksvriendelijke user interface, het gebruiksgemak en de vele opties die het platform biedt.

Integratie is echt onze core business! Wij kunnen eigenlijk alle soorten sofwaresystemen met elkaar verbinden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar er zijn meerdere toepassingen die onze bijzondere aandacht hebben. Een groot deel van ons portfolio is hiermee gevuld en we hebben dan ook een flinke expertise op dit gebied opgebouwd door te doen waar we echt goed in zijn!

Boomi appronto