27 november 2019

Terugblik op ons seminar bij Secrid

Afgelopen donderdag hebben we een interessante sessie gehad bij onze klant Secrid waar Thomas Boogert ons uitgebreid en enthousiast heeft meegenomen in zijn verhaal over Secrid, hun groei en de uitdagingen waar zij mee te maken hebben. De IT-journey van Secrid is uitgebreid aan bod gekomen waarin alle IT projecten van 2016 tot nu de revue passeerden maar werd er ook gedeeld wat de toekomstplannen van Secrid op IT gebied zijn.

Er werd antwoord gegeven op vragen als “hoe maak je jezelf onmisbaar als IT-er”, “wie verzorgt de integraties”, “hoe bewaren we het overzicht”, “ hoe blijven we slagvaardig” en kiezen we voor “standaard of maatwerk”. Een gezonde organisatie blijft namelijk slagvaardig door continue innovatie in eigen processen. Thomas deelde ook hun belangrijkste key-learnings van de afgelopen jaren met de aanwezigen op het gebied van architectuur, UX Design en raadde iedereen  aan om groot(s) te denken.

Ook presenteerde Thomas de gloednieuwe missie van Secrid: “Ideals are more than big dreams, they’re small choices made everyday”.

 
Secrid seminar Appronto
 
 

Uitdagingen en trends op het gebied van integratie

Na een korte rondleiding door het pand stond Sjaak Overgaauw, CTO van Appronto, stil bij de uitdagingen en trends op het gebied van integratie en wat deze betekenen.

“Think big, be smart, start small, expand when needed”

Bedrijven groeien, dus zorg ervoor dat systemen dat aankunnen en een integratieplatform is een must-have om deze groei mogelijk te maken. Gebruik ook waar mogelijk best of breed oplossingen zonder maatwerk en kijk naar low-code platformen. Ontwikkel tot slot een IT roadmap voor de korte en lange termijn en kies voor iteratieve software ontwikkeling met de focus op business value.

Sjaak gaf de aanwezigen ook enkele tips & tricks mee en liet de mogelijkheden van Boomi zien. Het low code integratieplatform waar Appronto als eerste in Europa mee werkte en enorm in opkomst is.

Dell Boomi Appronto

Mendix en de verschillende soorten toepassingen

De dag werd door Managing Director Bas van der Horst afgesloten door dieper in te gaan op het platform Mendix, de verschillende soorten toepassingen bij onze klanten en de uitdagingen in de markt. Het is belangrijk om goed na te denken hierover aangezien Gartner voorspelt dat gedurende 2021 de zakelijke vraag naar app-ontwikkeling minstens 5x sneller zal groeien dan de IT-capaciteit om te leveren.

Mendix is het snelste en gemakkelijkste enterprise applicatieplatform om cloud native web- en mobiele applicaties samen en op schaal te bouwen en continu te verbeteren. Het is het enige low code platform dat ongekende snelheid, echte samenwerking en geïntegreerde controle combineert.

Start vandaag met je Digitale Transformatie!

Nadien hebben we veel enthousiaste reacties gehoord, leuk om te merken dat iedereen zo positief was:
  • “Zeer inspirerende omgeving. Uitstekende presentatie van Thomas over de IT-journey van Secrid. Nuttige aanvullende informatie van Appronto.”
  • “Zeer Interessante klant case, geavanceerde, State of the art oplossingen in de presentatie. Verder ook prima ontvangst en verzorging.”
  • “Interessante onderwerpen, duidelijk verhaal en weer een paar nieuwe inzichten / producten. Tevens leuke locatie.”
  • “Makkelijke centrale locatie – Leuke klant – goed verhaal hoe klant gegroeid is van klein naar groot complex – Mooi verhaal van Appronto waarin hetgeen Secrid vertelt heeft zichtbaar is in waar Appronto voor staat en hoe men het uitvoert.”
  • “Leuk om de praktijk ervaringen te horen in een mooie setting. Goede indruk gekregen en inspiratie op kunnen doen. Mooi verzorgt en strak georganiseerd. Complimenten.”
  • “De meeting was open, transparant, enthousiast en insightful. Goeie balans commercie en informatie. Dank jullie wel.”