01 August 2019

Pim van der Noll nieuwe CTO Appronto

Vanaf 1 augustus is Pim van der Noll de CTO (Chief Technology Officer) van Appronto geworden. Hij trad in dienst bij de oprichting van Appronto en was actief als Senior Mendix engineer en later verantwoordelijk voor onze eigen productontwikkeling. Met zijn kennis en ervaring in de IT en bewezen trackrecord in de Mendix wereld helpt hij ons samen met het Appronto team onze klanten naar het volgende niveau te tillen. Dit doen we door state-of-the-art software oplossingen te implementeren die onmisbaar zijn in de data gedreven wereld waarin we leven en werken. Door samen digitaal te innoveren maken we het verschil in de markt!

In de rol van CTO zal Pim zich o.a. bezighouden met het vaststellen en formuleren van het technische en innovatie beleid, het inspireren van onze Mendix experts en continue klanten van (on)gevraagd advies voorzien.

“Ik hoop door mijn kennis, ervaring en positieve energie inspirerend te kunnen zijn en zal met de inzet van Mendix en nieuwe (cloud-) technologie klanten helpen de hoogste waarde te leveren in hun business!”

Pim kun je tegenkomen op Meetups, congressen en is te beluisteren in zijn eigen Mendix update podcast!

Mendix podcast