19 September 2019

Ontmoet onze nieuwste scherpslijpers: Pascal en Rick

Pascal Kloks

Pascal KloksMijn naam is Pascal Kloks, ik ben 22 jaar oud en ik studeer Business IT & Management aan Avans hogeschool Breda. Na mijn MBO studie ICT-Beheerder ben ik op zoek gegaan naar meer uitdaging. Deze uitdaging heb ik kunnen vinden in mijn huidige studie. Het leukste van mijn studie is dat ik business kan versterken door de inzet van IT. Op Avans hebben we een project gedaan in samenwerking met Appronto. Tijdens dit project heb ik kennis leren maken met Mendix en dit is mij goed bevallen. Zo goed zelfs dat ik stage ben gaan lopen bij Appronto!

Naast mijn studie ben ik ook werkzaam bij Jumbo Foodmarkt Breda als servicebalie medewerker. De kleine hoeveelheid tijd die dan nog overblijft, besteed ik graag aan scouting. Ik ben actief leidinggevende bij Scouting Baden-Powell in Roosendaal. Daar ben ik teamleider van het leidingteam bij de welpen (7-11 jr.). Alsof dat nog niet genoeg is, ben ik ook nog penningmeester van de Roverscouts (18+ groep).

Tijdens mijn stage hoop ik veel te kunnen leren over de ontwikkeling en implementatie van Mendix applicaties en de daarbij horende veranderingen in een organisatie. Hopelijk treffen wij elkaar tijdens mijn stageperiode en kan ik misschien helpen jullie business te versterken!

Rick Pistorius

Mijn naam is Rick en ik ben 28 jaar, geboren en opgegroeid in Breda en inmiddels weer woonachtig in de wijk waar ik ook ben geboren. Net zoals Pascal studeer ik Business IT & Management aan de Avans in Breda en ben ik nu volop bezig aan mijn 3e studiejaar en loop ik ook stage bij Appronto.

Voorafgaand aan deze studie heb ik zowel informatica als ICT-beheer gestudeerd. Tussen de studies door heb ik een paar jaar gewerkt en een eigen bedrijf opgericht in IT-diensten en reparaties voor consumenten & kleine bedrijven. Omdat ik meer uit mijzelf wilde halen ben ik opnieuw gaan studeren. Mijn eigen bedrijf loopt nog wel door maar vanwege mijn stage op een lager pitje.

Volgens mij was ik 10 toen ik mijn eerste computer kreeg, vanaf dat moment ben ik er ontzettend handig mee geworden. Het bleef niet alleen bij reparaties en knutselen, het doel waarvoor een computer gebruikt kon worden werd steeds interessanter en er kwam een business kant bij kijken. Dit leidde uiteindelijk tot mijn huidige ambitie: Wat kan IT voor de business betekenen en hoe laat je IT het beste aansluiten op een bedrijf? Vandaar ook mijn interesse in Mendix en mijn keuze voor Appronto als stagebedrijf.

Wie weet help ik over enkele jaren jullie bedrijf naar het volgende niveau en maken we het complexe simpeler!

Bekijk het interview van Rick opgenomen tijdens Mendix World!