15 december 2015

Herbert Vuijk, CTO van Appronto, verkozen tot MVP door Mendix

Zwijndrecht, 8 december 2015 – Mendix kondigt haar MVP-programma (‘most valuable professional’) aan. Het programma erkent en beloont Mendix-ontwikkelaars voor hun onderscheidende bijdragen aan de Mendix-community. Herbert Vuijk, CTO van Appronto, is verkozen tot een van de dertien MVP’s uit een totaal meer dan van 20.000 Mendix ontwikkelaars wereldwijd.

“We zijn erg trots op het feit dat Herbert is verkozen tot MVP”, aldus Bas van der Horst, managing director van Appronto. “Naast de erkenning levert het ook voordeel op voor onze klanten. We hebben onder andere rechtstreeks contact met de R&D afdeling van Mendix”.

Het Mendix MVP-programma geeft ontwikkelaars een podium dat Mendix en de community helpt te verbeteren. Het gaat om de ontwikkelaars die zich inzetten door forum posts te beantwoorden, modules toe te voegen in Mendix App Store, advies over documentatie te geven en training aan te bieden. “Het MVP programma is een zeer goede ontwikkeling waarbij een nog nauwere samenwerking met Mendix ontstaat. Het brengt heel veel hands-on praktijkervaring dichter bij het Mendix Platform dat daardoor alleen maar beter kan worden. Daarnaast is het ook gewoon erg leuk en motiverend om met collega MVP’s te brainstormen en daarin kennis en ervaringen te delen”, aldus Herbert Vuijk.

De professionals krijgen nu, naast een award, een grotere zichtbaarheid binnen de community, moderator-rechten in de Mendix App Store en het forum, plus uitgebreidere toegang tot documentatie zoals trainingsmateriaal van de Mendix Academy. Verder zijn zij in contact met Mendix R&D en Sr. management, krijgen ze inzicht in Mendix’s product-roadmap en mogelijkheden als spreker op te treden tijdens Mendix-events en meet-ups.