21 juni 2019

Genomineerd voor Computable Awards 2019 met ICT-project van het Jaar!

“Een niet al te lange voorbereidingstijd kan heel goed gecompenseerd worden door een ijzersterk project. Het digitaliseren van het productieproces bij Secrid, in samenwerking met AppVenture Group en Appronto met Cloud Connectors, Dell Boomi en het Mendix-platform is het bewijs hiervan. De jury van de Computable Awards 2019 in de categorie ICT-project van het Jaar in het Grootbedrijf nomineert daarom het project ‘Automatiseren gehele productieproces’. Artikel van Computable.

Secrid is de administratieve verwerking van zijn gehele productieproces gaan automatiseren met behulp van Dell Boomi en Mendix. Dit omvangrijke project is een van de twee strategische operationele projecten welke dit jaar bij Secrid lopen. Appronto realiseert de applicatie middels het Mendix low-code platform. Cloud Connectors zet, behalve Boomi-integratie, ook Boomi Master Data Hub in. Deze next generation oplossing gaat ervoor zorgen dat op een slimmere manier data gesynchroniseerd kan worden. Voordelen: betere datakwaliteit, minder netwerkverkeer en veel betere schaalbaarheid.

Juryoordeel
Al in de eerste beoordeling viel het de jury van de Computable Awards 2019 in de categorie ICT-project van het Jaar in het Grootbedrijf deze applicatie met apps ten behoeven van de gebruikers op door de eenvoud. Tijdens de presentatie is er veel aandacht besteed aan de behoefte van het stroomlijnen van het productieproces. Dit is niet vernieuwend, echter wel de manier waarop de procesflow wordt afgehandeld in de apps. Dit maakt het zodanig efficiënt en effectief dat het uitblinkt in zijn eenvoud. De combinatie van procesinput, verwerking, output en beheersbaarheid is innovatief en werd door de jury hoog gewaardeerd. De jury van de Computable Awards 2019 nomineert daarom graag Secrid in de categorie ICT-project van het Jaar in het Grootbedrijf.