12 June 2019

Even voorstellen: onze nieuwe medewerkster Michella!

Mijn naam is Michella en sinds 1 juni 2019 mag ik mijzelf Office Manager bij Appronto noemen.

Ik woon, samen met mijn man en onze dochter, 3 dwerggeitjes en onze 2 katten in het buitengebied van Rucphen.

In het verleden heb ik diverse functies bij verschillende (grotere en kleinere) organisaties, met name in de ICT sector, vervuld.

Van Receptioniste, Inkoop Assistente, Sales Representative tot (Internationaal) Account Manager; ik heb aan veel verschillende kanten van een organisatie mogen “proeven”. Ook heb ik enkele jaren een eigen bedrijf (webshop in ICT hardware) gehad.

Toen onze dochter naar school ging heb ik echter besloten om toch een wat rustiger carrièrepad in te slaan, waardoor ik meer tijd voor mijn gezin overhield. Vanaf dat moment heb ik me dan ook met name met binnendienst functies zoals Office Management en Marketing bezig gehouden; iets wat me tot op de dag van vandaag veel uitdagingen en diversiteit brengt.

Bij Appronto voelde ik al direct een klik; het is een gezond en vooruitstrevend bedrijf met leuke collega’s en ik weet dat ik hier veel ondersteuning als Office Manager kan bieden. Er zijn hier voldoende uitdagingen aan te gaan en efficiëntieverbeteringen door te voeren.

Of het nu gaat om de administratie, agendabeheer, HR werkzaamheden, wagenparkbeheer, declaraties, facturatie of het ontvangen van relaties met een heerlijke kop koffie en een vriendelijke lach; alle werkzaamheden zal ik met veel plezier en passie uitvoeren.

Tot snel!

Vacatures Appronto