11 March 2020

Even voorstellen: onze nieuwe medewerker Sjors!

Sjors SchultzMijn naam is Sjors Schultz (36) en ik ben een bevlogen Mendix ontwikkelaar uit Hoorn NH. In februari 2020 ben aan de slag gegaan als Senior Business Engineer bij Appronto omdat ik hier naast een mooi klantenportfolio ook kan rekenen op ervaren en kundige collega’s. De Appronto Project Aanpak (APM) en de eigen ontwikkelde modules als Document Generation for Mendix zijn van die dingen die mijn leven als Mendix ontwikkelaar een stuk leuker maken en mij helpen om echt toegevoegde waarde te leveren op een project.

Iets meer dan 4 jaar geleden ben ik gestart met modelleren in Mendix, bij een international schade-expertise bureau. Ik was daar altijd al bezig met het aanscherpen van processen en op zoek naar innovatie en kon nu uiteindelijk zelf de ideeën omzetten in functionaliteit. Daarna heb ik op project- en detacheringsbasis voor diverse nationale en internationale partijen mee mogen bouwen aan hun Mendix applicatie landschap. Eind 2019 heb ik mijn ervaringen kunnen omzetten in een Expert certificering van Mendix.

Ik vind het gaaf om processen van de werkvloer om te zetten in goed werkende software. Daarbij ben ik altijd op zoek naar kleine delighters om gebruikers in positieve zin te verrassen. Integraties en UX zijn op dit moment die twee onderwerpen waar ik me graag mee bezig houdt.

Ik ben getrouwd met Renate en heb twee kindjes, Mick (7) en Kiki (4). In mijn vrije tijd ga ik graag snowboarden, whisky drinken, Dumpert filmpjes kijken of naar een Mendix Meetup.

Hopelijk komen we elkaar een keer tegen!

CTA (1)