08 August 2019

Even voorstellen: onze nieuwe medewerker Remco!

Hallo allemaal.

Mijn naam is Remco en ik ben 35 jaar, getrouwd met Margot, trotse vader van twee leuke jongens van 3 en 1 jaar en woon inmiddels al bijna 10 jaar samen in het centrum van Tilburg. Sinds 1 juli 2019 ben ik gestart als Senior UI/UX consultant bij Appronto.

In de (bijna 20 jaar) voordat ik bij Appronto begon heb ik diverse functies bekleed binnen de softwareontwikkeling branche voor zowel grote als kleinere organisaties. Van full stack programmeren, UI/UX ontwerpen en het grafisch vormgeven tot rollen als Project Manager, Product Owner en het aansturen van interne en externe ontwikkelteams. Ik kan op vele vlakken uit de voeten!

Al sinds ik als 13 jarige jongen begon met programmeren heb ik altijd meer passie gehad voor de creatieve aspecten van softwareontwikkeling, meer dan voor het schrijven van code. Gelukkig bestaan er vandaag de dag low-code platformen zoals Mendix die ons in staat stellen om in veel kortere tijden software te ontwikkelen en op een andere wijze dan met de reguliere ontwikkel methodes. Voor mij een ideale combinatie want daardoor ontstaat er meer tijd voor het creatieve aspect waar ik de meeste passie voor heb.

Hopelijk ontmoeten we elkaar snel en mag ik met jullie meedenken om van jullie applicatie een succes te maken!

Vacatures Appronto