05 February 2020

Even voorstellen: onze nieuwe medewerker Jurgen!

Beste allemaal,

Mijn naam is Jurgen Klaassen, 45 jaren jong, 16 jaar getrouwd en vader van 2 jongens in de leeftijd van 12 en 14 en woonachtig in Gilze. Sinds 2 jaar ben ik bezig met badminton en speel ik zelfs competitie (op recreatief niveau). In de zomer probeer ik 2 keer per week op de mountainbike te springen en heerlijk mijn hoofd leeg te maken op “uitdagende” parcoursen in de buurt.

Jurgen KlaassenVoor mijn dienstverband bij Appronto ben ik ooit begonnen als loodgieter maar wist al snel dat ik dat niet tot mijn pensioen wilde doen en ben toen op kantoor terecht gekomen waar ik werkvoorbereider, technisch tekenaar en projectleider als functies heb bekleed. Daar ben ik in aanraking gekomen met software en de overstap gemaakt naar SAP. Zo heb ik bijv. bij Postnl en Rabobank ontwikkeld, gecustomized en veel beheer klanten gehad.

Na 10 jaar werd ik niet meer warm van de (SAP) software en ben rond gaan kijken wat ik wél leuk en uitdagend vond. Dit vond ik op het gebied van software ontwikkeling m.b.v. het Mendix platform. Ik ben hier verder ingedoken en heb mijn Rapid en Advanced certificering binnen een half jaar behaald en sinds 13 januari ben ik aan de slag bij Appronto als Mendix Business Engineer. Ik heb zin om hier mijn kennis naar een expert niveau te gaan tillen!

Vacatures Appronto