14 maart 2019

Even voorstellen: onze nieuwe medewerker Jarno!

Hoi!

Ik ben Jarno, 35 jaar, getrouwd met Kelly en woon samen met onze drie kinderen in Tilburg. Op 1 maart ben ik gestart als Business Engineer bij Appronto.

Voordat ik bij Appronto aan de slag ging heb ik een wat ongebruikelijk carrièrepad gehad. Van origine ben ik begonnen als systeembeheerder, al merkte ik al snel dat ik de interactie met mensen en klanten op dat moment leuker vond dan de hele dag achter het bureau zitten als 18-jarige. Daarom gekozen om richting de hulpverlening mijzelf verder te ontwikkelen en ben ik Social Work & HBO-Verpleegkunde gaan studeren. Na een aantal jaar gewerkt te hebben in de zorg, o.a. bij de GGZ en de ouderenzorg, merkte ik toch dat ik de combinatie met medisch en informatica mij steeds meer aan begon te trekken. Al die softwarepakketten daar, waar naar mijn idee, weinig gekeken werd naar de eindgebruiker en hun behoeftes, dat moest beter kunnen!

Daardoor ben ik terecht gekomen bij VitalHealth, die dachten daar hetzelfde over en dat klikte dus wel. Hier heb ik ruim 4 jaar gewerkt, een aantal mooie applicaties mogen maken met hun eigen low-code platform en erg veel over softwareontwikkeling, applicatie ontwerp, Scrum/Agile etc. geleerd. Nadat VitalHealth werd overgenomen ben ik zelf na gaan denken en wilde ik toch graag nog meer interactie met de klant en werken met een platform dat wat breder bestaat in de wereld dan alleen binnen een enkel bedrijf.

Zodoende ben ik uitgekomen bij Appronto waar ik met veel zin en enthousiasme wil gaan werken aan het leveren van kwalitatieve software om zoveel mogelijk mensen maximaal te ondersteunen in hun werkzaamheden. Het werken met low-code heeft mij veel opgeleverd. Omdat ik geen programmeurs achtergrond heb was het enkele jaren geleden best lastig binnenkomen in de softwareontwikkeling. Door low-code is er meer ruimte ontstaan voor mensen die veel creativiteit, kennis van sectoren en andere kern kwaliteiten hebben die ervoor zorgen dat er zinvolle applicaties ontstaan.

Mendix stelt mij in staat om zo min mogelijk bezig te zijn met technische zaken en mij te richten op het ontwikkelen van een applicatie zoals de klant deze wil hebben. Voor mij de ideale combinatie van software ontwikkeling en klantinteractie.

Hopelijk tot binnenkort!

vacatures Appronto