01 July 2020

Even voorstellen: onze nieuwe medewerker Abdi!

Abdirizak DualeMijn naam is Abdirizak Duale en per 1 juli ben ik gestart als Senior UX/UI Consultant bij Appronto. Oorspronkelijk kom ik uit een klein dorpje genaamd Ceerigaabo, in Somalië. In 1994 besloot mijn familie te vertrekken uit Somalië en zijn wij naar Nederland gekomen. Hier zijn wij in Breda gaan wonen en daar heb ik een hele fijne jeugd mogen ervaren. Nu woon ik sinds 2018 opnieuw in Breda, na een tijdje in Amsterdam gewoond te hebben.

Eten en gezelligheid staat bij ons thuis altijd centraal, in het weekend staat er altijd wel wat lekkers op tafel. Naast het eten heb ik natuurlijk ook wel meer dingen die mij bezig houden, voetbal is er daar één van, maar ook motion graphic (animeren), samenzijn met familie & vrienden en reizen. Ik reis omdat ik met elke stap die ik op onbekend terrein zet, een stukje aan mijzelf toevoeg. Het investeren in ervaringen zorgt voor intellectuele rijkdom, iets wat niemand je meer af kan nemen!

De afgelopen 10 jaar heb ik zowel nationaal als internationaal organisaties geholpen met het creëren van een betekenisvolle en gebruiksvriendelijke interfaces voor het web en andere digitale producten. De projecten waar ik het meest trots op ben, zijn de projecten waarbij ik nauw samenwerkte met de klant en waarbij de eindgebruiker in het gehele traject centraal stond.

Ik ben altijd op zoek naar creatieve oplossingen en ik ben thuis altijd wel bezig met één of meerdere projectjes. Momenteel werk ik bijvoorbeeld in mijn vrije tijd samen met een vriend aan een finance app voor Somalië.

De komende jaren wil ik samen met mijn Appronto collega’s aan leuke, toffe Mendix projecten werken waarbij ik iedere dag mijn kennis kan verbreden. Vooral op het gebied van front-end coderen en Mendix UI Framework.

Hopelijk spreken wij elkaar binnenkort!
 
Vacatures Appronto