28 October 2020

Appronto wint de vierde keer op rij de FD Gazellen Award!

FD_Gazellen_2020_logo

 

Voor de zeventiende keer gaf de redactie van Het Financiële Dagblad het startschot voor de FD Gazellen, de race van de snelste groeiers van Nederland. Er wordt niet alleen gekeken naar omzetgroei, maar ook naar het creëren van banen en winstgevendheid.

Dit jaar wordt er in het bijzonder gelet op de wendbaarheid van bedrijven tijdens de coronacrisis.

Voor het vierde jaar op rij mogen wij ons rekenen tot de 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland. We begrijpen als geen ander dat het voor bedrijven een uitdaging is om voorop te blijven in deze digitale tijd en wij zijn trots dat we steeds meer bedrijven mogen helpen bij hun digitale transformatie.


“Het is een enorme erkenning, waardering en een bekroning op het harde werk van ons gehele team. Daar zijn we heel trots op!”

Bas van der Horst
Managing Director Appronto


Over de FD Gazellen Awards

De nominatie voor een Gazellen Award gaat samen met de groei en financiële gezondheid van een organisatie. Criteria om deel te mogen nemen zijn onder andere een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

Dit jaar is voor ondernemers allesbehalve gewoon. Leiderschap. Mobiliseren. Inspireren. Mensen bij elkaar houden, onder moeilijke omstandigheden. En natuurlijk; razendsnel schakelen. Dat is ondernemen in deze tijd.

Met ingang van 2018 is de rangschikking van de FD Gazellen-lijst veranderd. Niet langer is alleen de omzetgroei van belang, maar nu wordt ook de groei van werknemers (in fte’s gemeten) en de winstgevendheid meegewogen. Door deze drie indicatoren, in plaats van eerder één, mee te laten wegen, krijgt de prijs een meer gebalanceerde basis.

Over Appronto

Het is onze overtuiging dat op maat gemaakte software oplossingen ieder bedrijf naar het volgende niveau tillen. Wij geloven erin dat het implementeren van state-of-the-art software oplossingen in een data gedreven wereld onmisbaar is. Als bedrijfsprocessen efficiënter en makkelijker werken, dan doet jouw bedrijf dat automatisch ook. Zo kan jij je zorgeloos focussen op waar je goed in bent.

Het liefst gaan we al vroeg in het traject met je om tafel. Wat zijn je strategische doelen en hoe past digitalisering daar in? Waar sta je nu in je digitalisering en hoe kunnen wij je helpen je doelen te bereiken? Je kunt bij ons terecht voor:

Business Applicaties

Wij zijn je Mendix partner voor innovatieve bedrijfsapplicaties op basis van het Mendix platform die verbinden, automatiseren en integreren zodat jullie winnen in het digitale tijdperk.

Cloud Integraties

Wij zijn Boomi specialist. Ons team heeft brede integratie en API- en Master Data Management ervaring met o.a. ERP-systemen, E-Commerce platformen, databases en logistieke systemen. Integratie is onze core-business.

Afspraak Appronto