01 March 2018

Appronto is Mendix Overall Partner of the Year

Tijdens het Mendix Partner Kick-Off Event overhandigde Director Channel Sales EMEA Guy Timmers de Mendix Award voor de “Overall Partner of the Year 2017” aan Bas van der Horst, managing director van Appronto. Mendix kent deze award jaarlijks toe aan de partner welke uitzonderlijk goed gepresteerd heeft over de gehele linie: op gebied van klanttevredenheid, leveren van gebruiksvriendelijke applicaties en realisatie van kwalitatief hoogwaardige architecturen op basis van het Mendix platform.

Complexe trajecten

“Een enorme erkenning en waardering en een bekroning op het harde werk van ons gehele team” aldus Bas van der Horst. Terugblikkend was 2017 een zéér succesvol jaar. We hebben wederom mooie projecten mogen realiseren voor klanten als ING Bank, Nationale Hypotheek Garantie en Collin Crowdfund. We zijn steeds meer verantwoordelijk voor het realiseren van complexere trajecten waarbij volledig nieuwe IT-landschappen worden gerealiseerd op basis van Mendix. Onze continue aandacht op nauwe samenwerking met de klanten en het leveren van kwalitatief hoogwaardige software heeft daarbij zeker zijn vruchten afgeworpen

Onderscheidend

We onderscheiden ons door de nadruk te leggen op het vermogen om met behulp van IT de algehele bedrijfsstrategie van onze klant te faciliteren en te stimuleren. We werken in multifunctionele teams (Business en IT) die dagelijks, intensief samenwerken om oplossingen te leveren die (eind)gebruikers tevreden stellen en waarmee onze klanten hun zakelijke doelstellingen halen. Dit vraagt om een hoge mate van begrip van eindgebruikers; een creatieve, test-and-learn benadering van nieuwe ideeën; en constante iteratie welke leiden tot optimale resultaten. We doen wat we zeggen en verdienen daarmee ook het gestelde vertrouwen van onze klanten. Dat staat boven alles wat we doen. Daarnaast blijven we stimulerend investeren in ons kenniskapitaal: ons team.

Succesvol 2017

Appronto werd vorig jaar Expert Partner van Mendix, verwierf de titel Platinum Reseller en won een FD Gazelle award. Tevens was 2017 het jaar waarin Cloud Connectors, dé integratie specialist in Dell Boomi, een zusterbedrijf van Appronto werd. Hiermee bieden we cloud-oplossingen voor Integratie, API Management en Master Data Management. Een krachtige combinatie, stelt Bas van der Horst, en de voordelen zijn enorm: sneller flexibele oplossingen tegen lagere kosten.

Publicatie Computable – Appronto is Mendix Overall Partner of the Year