23 December 2014

Appronto trotse winnaar van Mendix Q4 2014 partner challenge

In de afgelopen periode is Appronto er in geslaagd om een van de belangrijkste partners van Mendix te worden. Dit heeft recent geresulteerd in het winnen van een mooie Mendix award.

Door de enorme inzet van het volledige Mendix team van Appronto in Nederland en Zweden en de nauwe samenwerking met Mendix, zijn we er in geslaagd om in Q4 de hoogste partner licentie omzet te realiseren. Hierdoor is Appronto de winnaar geworden van de Mendix Partner Challenge Q4 2014.

Een mooie erkenning voor het Appronto team wat dagelijks werkt aan uitdagende projecten voor het zeer succesvolle Collin Crowdfund, het ambitieuze in Duitsland gevestigde juristen- en advocatencollectief Tools4Legal, het ambitieuze ToMedia, ING, Prorail, PKN en andere gerenommeerde bedrijven.

Ondanks het feit dat Appronto met gepaste trots de award in ontvangst heeft genomen, realiseren wij ons dat het leveren van Mendix licenties slechts een beperkt onderdeel is van onze dienstverlening. Het continu realiseren van Mendix applicaties die voldoen aan de eisen en wensen van onze relaties heeft altijd de hoogste prioriteit.

Appronto richt zich hierbij met name op vernieuwende startups en (inter)nationale organisaties met een behoefte aan onderscheidende en innovatieve oplossingen. Appronto is niet alleen in Nederland actief, maar ook in Scandinavië, Duitsland, België, Luxemburg en de UK.