08 november 2019

Appronto gooit hoge ogen op hét Low-code No-code congres

Afgelopen woensdag 6 november waren wij met Appronto aanwezig op hét Low-code No-code congres. Dit event werd voor de eerste keer georganiseerd door Heliview en was direct een groot succes, meer dan 100 geïnteresseerden waren deze dag aanwezig om meer te leren over no- en low code.

Hoe je als wendbare organisatie innovatie en procesoptimalisatie versnelt

IT-afdelingen kunnen de digitale transformatie nauwelijks bijbenen. De business wil altijd sneller dan IT kan leveren. Bovendien zijn de benodigde programmeervaardigheden niet altijd aanwezig binnen de afdeling en moderne systemen zijn zo complex dat het ontwikkelen zo lang duurt dat de systemen al verouderd zijn als ze worden opgeleverd. Low-code en No-code Applicatie Platformen kunnen hier een oplossing voor bieden. Gedurende de dag werd er antwoord gegeven op vragen zoals:

 • Waarom zou je kiezen voor een Low- of No code code manier van werken?
 • Hoe ga je Low & No-code integreren met uw legacy systemen om nieuwe services te bouwen?
 • Hoe bewaak je de balans tussen; kwaliteit, snelheid, schaalbaarheid, prestaties en veiligheid
 • Maak je van iedereen met behulp van No-code een (Citizen)-developer? Hoe bouw je een goed team? Wie houdt de controle? En hoe voorkom je Shadow IT?
 • Is de Low- & No-code een voorwaarde voor snelle innovatie? Of is het de ideale tool voor procesautomatisering en -optimalisatie?
 • Zou Low & No-code een ideale accelerator kunnen zijn voor een hybrid digital workforce

Low code vanuit 5 invalshoeken

Wij werken al jaren vanuit deze gedachte en bieden onze klanten de mogelijkheid middels Mendix applicaties te bouwen en om middels Boomi te integreren.

We vonden het belangrijk om onze ervaringen met de deelnemers te delen en daarom hebben onze Managing Director, Bas van der Horst, en CTO, Pim van der Noll, een break out sessie gegeven genaamd “Low code vanuit 5 invalshoeken”.

Je kunt namelijk op verschillende manieren voordeel behalen met low code. In deze sessie hebben we onze ervaringen op basis van échte klantcases gedeeld:

 1. Nieuwe producten & diensten waarbij je gebruik maakt van de nieuwste technieken
 2. Je klanttevredenheid verbeteren en zorgen voor een naadloze ketenintegratie
 3. Workflow gericht gaan werken over afdelingen heen waardoor je processen soepeler gaan lopen
 4. Je ‘schaduw IT’ of maatwerk applicaties vervangen door professionele applicaties of een op Microservices architectuur gebaseerde omgeving
 5. Flexibiliteit in je IT landschap creëren én je datakwaliteit verhogen door de juiste integratie strategie

We merkten al snel dat de toehoorders het prettig vonden om praktijkvoorbeelden uitgereikt te krijgen en wij zijn blij dat we mensen hebben te weten informeren en inspireren.

Afspraak Appronto