17 oktober 2023

Meijer Potato wint Boomi EMEA Customer Innovation Award tijdens Boomi World Tour

Afgelopen donderdag, tijdens de Boomi World Tour in Amsterdam, nam Sander Vermeer de innovatie award namens onze gewaardeerde klant, Meijer Potato, in ontvangst. Van harte gefeliciteerd met het behalen van de Boomi EMEA Customer Innovation Award! 

Boomi Amsterdam Full Set _ Web-235

Meijer Potato ontwikkelt nieuwe aardappelrassen om de aardappelopbrengst te optimaliseren en om rassen te ontwikkelen die goed gedijen onder uitdagende omstandigheden zoals zeer droge of zeer natte grond. Ieder jaar beginnen ongeveer 700.000 potentiële rassen aan de nieuwe cyclus. Slechts één of twee, soms geen, halen het daadwerkelijk tot een nieuw ras. Na een veredelingscyclus van ongeveer 8 jaar is het ras echt geschikt voor de markt. 

De hoeveelheid gegevens die dit proces genereert is enorm en zeer complex. Met behulp van het  Boomi platform is het gelukt om de aardappelverdelingscyclus te versnellen. Boomi integration en Boomi Master Data hub bieden naadloze integratie tussen verschillende bronnen, zoals DNA-sequenties, sensorgegevens en dronebeelden, test- en temperatuurgegeven van velden over de hele wereld.   

Door gebruik te maken van de expertise van Emixa bedrijven, Appronto en Magnus, als implementatiepartners voor zowel Boomi als het dataplatform, is het gelukt om Boomi als kloppend hart te plaatsen binnen de integratiearchitectuur.   

De resultaten die hieruit voortvloeien zijn om trots op te zijn:  

  • vooruitgang in het versnellen van de veredelingscyclus;  
  • master datamanagement als basis voor het voorkomen van fouten in dit zeer complexe en zorgvuldige proces;  
  • kostenbesparingen gerealiseerd; 
  • ontkoppelde en zeer schaalbare omgeving waardoor Meijer Potato bepaalde strategische en veeleisende dataprocessen kan insourcen. 

De Emixa bedrijven Appronto en Magnus zijn zeer trots om deel uit te maken van dit project! Voor dit project willen we specifiek Han Raaijmakers van Magnus Insights en Edwin van Geene, architect van Appronto, bedanken voor hun goede werk! En natuurlijk het gehele team van Meijer Potato voor het vertrouwen en de fijne samenwerking! 

CTA (52)