21 September 2020

AG Connect Low-code No-code Day 2020

De vraag naar IT-toepassingen vanuit de business blijft toenemen. IT-afdelingen kunnen deze vraag nauwelijks aan. Low-code en No-code applicatie platformen kunnen hier een oplossing voor bieden. Deze platformen stellen gebruikers in staat om zelf een applicatie te bouwen en een citizen developer te worden. Tijdens de Low-code No-code Day komen de kansen en uitdagingen aan bod.

LowCode NoCode Day 2020

Programma

Tijdens deze dag is er een gevarieerd programma opgezet met diverse sprekers. Vanuit Appronto zullen Pim van der Noll (CTO) en Bas van der Horst (Managing Director) tijdens een verdiepende sessie ingaan op de eindeloze mogelijkheden om voordeel te behalen met Low-code. Zij zullen hierbij inzicht in 5 invalshoeken geven hoe voordeel te behalen met Low-code en zij illustreren deze invalshoeken met actuele praktijkvoorbeelden.

Na het bijwonen van deze dag zullen onder tevens de volgende vragen worden beantwoord:

  • Welke toepassingen zijn geschikt om Low-code No-code voor te gebruiken?
    Wat zijn geschikte user cases?
  • Wanneer zet je Low-code in en wanneer No-code?
  • Hoe combineer je Low-code of No-code met bestaande Legacy systemen?
  • Hoe houd je regie op deze applicaties?
  • Wie is geschikt om citizen developer te worden en hoe houd je daar grip op?
  • Hoe start je een Low-code of No-code project?

Doelgroep

Dit event is bestemd voor IT-professionals bij gebruikersorganisaties die meer willen weten over de mogelijkheden met Low-code en No-code om dit binnen hun organisatie naar een hoger niveau te brengen.

Registreren

De Low-code No-code Day is bedoeld voor mensen die vanuit IT of business verantwoordelijk zijn voor de digitale ontwikkeling binnen een gebruikersorganisatie en vanuit die verantwoordelijkheid geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden die Low-code/No-code biedt. Toegang voor deze doelgroep is gratis. Via deze link kun je jezelf eenvoudig registreren voor dit event..

Locatie

The Hague Conference Centre ligt naast het centraal station van Den Haag en is ook direct vanaf de A12 uitstekend bereikbaar. Kijk op deze link voor een routebeschrijving.

LI stramien (11)-4