05 June 2020

KRVE is live gegaan met KIS applicatie

De Koninklijke Roeiers Vereeniging Eendracht (KRVE) is deze week live gegaan met hun KIS applicatie. Deze applicatie betreft hun gehele core systeem. Onder andere de planning van alle schepen die de Rotterdamse haven bezoeken en vast, of losgemaakt moeten worden aan de kade, de facturatie, personeelsadministratie, onderhoud, etc. is hierin opgenomen. Op gepaste afstand waren we aanwezig om hen te feliciteren met deze mijlpaal!

Livegang KRVE 2

Over KVRE

De belangrijkste werkzaamheden van de KRVE zijn het onder alle weersomstandigheden, op allerlei afmeerlocaties, het vast- en losmaken van zeeschepen. Dit gebeurt 24 uur per dag, 7 dagen per week, het gehele jaar door. Hier komt veel bij kijken en KIS helpt hen daar enorm bij. Zo zien ze exact welke schepen binnen gaan komen, naar welke ligplaatsen deze gaan, en op welke bolders deze vastgemaakt moeten worden. De veiligheidsnormen die hierbij gehanteerd moeten worden, zijn van groot belang. De schepen behoren soms tot de grootste ter wereld zoals de enorme container schepen en cruise schepen.

Martin van Es, IT Director KRVE: “We zijn enorm trots op de livegang van onze KIS applicatie. Nu we onze core systemen in Mendix hebben draaien, biedt dit de mogelijkheid tot snelle innovatie richting de toekomst. Appronto heeft ons helpen opstarten door samen met onze interne ontwikkelaars de fundatie te leggen en mee te denken over de Solution architectuur en UX. Ondanks dat we het grootste deel van de ontwikkeling in-house gedaan hebben, konden we altijd rekenen op de ondersteuning en expertise van Appronto.”

Afspraak Mendix