03 November 2020

Even voorstellen: onze nieuwe medewerkster Marloes!

Marloes

Ik ben Marloes. Ik ben 37 jaar en woon in een appartement met een goede vriendin in Amsterdam-Oost. Ik woon in een mooi winkelgebied en ga nu dan in de Corona tijd ook geregeld een rondje lopen en haal dan een goed kop koffie. Het liefste drink ik die met havermelk. Verder word ik heel blij van een lekker biertje, wijntje of lekker eten.

Hoe ben ik Talent Manager bij Appronto geworden?
Mijn weg naar HR is geen standaard weg. Ik ben geboren in Friesland en wilde daarna op avontuur. Zo belande ik op de kunstacademie in Utrecht en ging vervolgens kunstgeschiedenis studeren. Kunst is nog steeds een grote hobby van mij. Zo ga ik graag naar musea of koop zo nu en dan een klein kunstwerkje. Inmiddels hangen mijn muren bijna vol.

Kunst is niet mijn enige hobby. In mijn studententijd heb ik altijd geroeid en gecoacht. Na meerdere coachsuccessen (onder andere twee bronzen medailles op WK’s) werd ik door diverse clubs in Nederland gevraagd om daar te coachen. Nadat ik dit meerdere jaren met plezier gedaan had, wilde ik de opgedane kennis graag toepassen in het bedrijfsleven.

Kunst en roeien zijn nog steeds mijn hobby’s en mede door hierin te werken ben ik gegrepen door hoe individuen en teams werken. Hoe zorg je dat iemand in zijn kracht staat en daardoor excelleert. Na mijn coach carrière ben ik daarom gaan werken bij EVG Start, een Traineeship, onder andere als recruiter en mentor van jonge digitale talenten. En nu? Nu is het tijd om te gaan bouwen bij Appronto!