26 November 2021

Even voorstellen onze nieuwe medewerker Thijs!

ThijsOostingHallo allemaal,

Mijn naam is Thijs Oosting en ik ben in november begonnen bij Appronto als Mendix Business Engineer.

Vroeger in mijn tiener jaren was ik vaak al aan het ‘knutselen’ met Visual Basic om (simpele) programma’s te maken. Bijvoorbeeld van die autorun applicaties die je op een CD of DVD zette om zo de gebruiker te helpen/begeleiden. Later tijdens mijn studie heb ik geprogrammeerd in o.a. Java maar dat was niet echt mijn ding. Na een paar jaar bij een groothandel in levensmiddelen te hebben gewerkt kwam de drang van ontwikkelen weer terug. Dit voornamelijk vanwege de vraag die wij als bedrijf hadden en hoe complex of lastig het soms was om goed maatwerk te krijgen met een acceptabele oplevertijd. Ik had dan vaak het idee of gevoel: zo lastig kan dat toch niet zijn!? Via een vriend ben ik in aanraking gekomen met Mendix. En wat ik toen allemaal zag qua techniek en mogelijkheden, daar werd ik gelijk enthousiast van! De keuze om voor Mendix te kiezen was dan ook snel gemaakt.

Dit alles is alweer drie jaar geleden, na een goede basis te hebben opgebouwd bij een Mendix partner en bij diverse klanten te hebben gewerkt vond ik dat het tijd was om een volgende stap te zetten. Voor mij was Appronto een logische keuze, een betrouwbare partner die staat voor kwaliteit en projecten met impact. De keuze voor een Mendix partner was voor mij overigens een logische keuze. De wisseling tussen projecten en de daarbij horende omgevingen en uitdagingen vind ik interessant en houd mij als Business Engineer scherp.

In mijn vrije tijd ben ik met enige regelmaat in de bioscoop te vinden. Ook kijk ik graag TV series, denk momenteel aan: Succession, Killing Eve of Westworld in het verleden: The Sopranos, Breaking Bad en The Wire. Sinds COVID ben ik zelf iets minder actief op gebied van sport maar ik mag graag een goeie pot voetbal kijken.

Ik verheug mij op de komende tijd, graag tot binnenkort!

Vacatures Appronto