27 september 2023

Even voorstellen onze nieuwe medewerker Stefan

1517455261329Hallo! Ik ben Stefan de Jong, 30 jaar oud. Ik ben op 1 Augustus bij Appronto gestart als Boomi Engineer. Ik woon in Hoofddorp, waar ik ook geboren ben. Ik heb een lange-afstandsrelatie met mijn vriendin, Annie, die in het Verenigd Koninkrijk woont. In mijn vrije tijd speel ik voornamelijk videogames en lees veel fantasy en science fiction boeken.

Ik heb biomedische wetenschappen gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ik heb me hier  bezig gehouden met wetenschappelijk onderzoek omtrent Tuberculose en het immuunsysteem. Maar concludeerde daarna wel dat ik de materie leuker vond dan het werk.

Via een traineeship kreeg ik de kans om als ABAP consultant aan de slag te gaan. Hier heb ik de mogelijkheid gekregen om ook mee te draaien bij ons Boomi team. Ik heb een aantal jaar zowel ABAP als Boomi gedaan voordat ik uiteindelijk volledig de overstap naar Boomi heb gemaakt. In mijn loopbaan heb ik projecten gedaan bij een verscheidenheid aan bedrijven in voornamelijk de retail en logistiek en ik vind het in mijn werk ontzettend leuk om met zo’n grote variatie aan bedrijven in aanraking te komen!

De focus van Appronto op kwaliteit en deskundigheid, maar ook op persoonlijkheid, resoneert sterk met mij. Ik heb het gevoel dat ik hier de kans ga krijgen om veel te kunnen leren om zo nog betere oplossingen te kunnen bedenken. Dat is voor mij persoonlijk sterk motiverend!

Ik kijk er naar uit om iedereen beter te leren kennen! 

Vacatures Appronto