14 oktober 2022

Even voorstellen onze nieuwe medewerker Stef!

StefDag iedereen,

Ik ben Stef Adriaansen en ik ben op 5 september gestart met Appronto België. Geboren en getogen in Lommel en momenteel ook in daar aan het bouwen, dus ik ga er voorlopig nog niet weg! Het plan is om daar samen met mijn kersverse vrouw in te trekken, want trouwen staat dit jaar ook op de planning.

In mijn vrije tijd kan ik altijd genieten van eens te gaan wandelen en, zoals het een goeie Vlaming betaamd, een rondje te maken op de koersfiets. Als ik niet aan het sporten ben, vind je me in het weekend meestal bij familie en/of vrienden, waar we bij pot en pint de drukte van de week doorspoelen. Ten minste als KRC Genk niet thuis speelt natuurlijk.

Gelukkig lag dus ook Hogeschool PXL te Hasselt niet te ver van Genk af. Hier heb ik mijn opleiding Technische informatica genoten. Een opleiding die ik verder voort heb gezet met een job als full-stack SAP developer bij Dimensys. Een job waarvan meerdere mensen waarschijnlijk denken dat dit mijlen ver af staat van het opstarten van Belgische tak en die mensen hebben gelijk!

Door mijn carrière heen bij Dimensys kreeg ik al snel door dat ik graag verschillende soorten uitdagingen heb. De vrijheid en goede begeleiding die ik in dit bedrijf kreeg, zorgde ervoor dat ik in die tijd mij heb kunnen ontwikkelen op zowel commercieel als organisatorisch gebied. Zo heb ik een technisch traineeship kunnen opzetten en zorgde mijn interesse in hoe klanten denken, hoe we hun problemen kunnen oplossen en dat ik met hun daarover ging spreken er al snel voor dat ik in presales rolde.

Door die gesprekken met klanten merk ik dat de grootste uitdaging waar onze sector vandaag mee worstelt, het gat tussen IT en Business is. Wanneer Dimensys verkondigde dat we begin dit jaar overgenomen werden door Holland Capital en we een consortium gingen vormen met onder andere Appronto, werd ik natuurlijk meteen enthousiast! Want het is natuurlijk zo’n technologie als low-code wat ervoor kan zorgen dat dit gat verkleint. Wanneer Appronto dan ook nog eens een uitstap wilde maken naar België, kon ik niet anders dan met volle overtuiging en twee voeten vooruit in dit verhaal mee springen!

En dus hier zijn we nu, klaar om België te helpen innoveren, klaar om mensen moeite te besparen en vooral klaar om die absolute kwaliteit te leveren waar Appronto voor staat!

Graag tot snel!

Vacatures Appronto