14 October 2022

Even voorstellen onze nieuwe medewerker Ruben!

RubenHi! Ik ben Ruben en ik ben in september begonnen als Account Executive bij Appronto. Mijn achtergrond ligt in de financiële procesautomatisering en workflow management. Daar ben ik de afgelopen 12 jaar actief geweest, waarvan de laatste 3 jaar bij een bedrijf dat een eigen low-code platform ontwikkeld had. Daar ben ik dus in aanraking gekomen met low-code app development en, net als de meeste collega’s, wilde ik daarna eigenlijk niets anders meer doen.

De stap van mijn oud werkgever naar Appronto is ingegeven door de hoeveelheid tijd die ik aan low-code vs. andere software kon besteden. Die verhouding wilde ik graag naar 100% low-code hebben… Dat was om, begrijpelijke, redenen niet mogelijk. Dus toen Appronto bij me aanklopte had ik niet lang nodig om te beslissen dat ik deze overstap wilde gaan maken. Ik heb er zin in!

Ik ben 39 jaar en samen met mijn vrouw Manon (39) en kindjes Sterre (6) en Maas (2) woon ik in Barendrecht. Sinds maart van dit jaar ben ik niet meer politiek actief, daarvoor heb ik 4 jaar in de gemeenraad van Barendrecht gezeten namens een lokale partij. Mijn portefeuilles waren Openbare Orde en Veiligheid (OOV) en Jeugd- en Jeugdhulpverlening. Ondanks dat ik gestopt ben met de gemeenteraad, vind ik het wel belangrijk maatschappelijk betrokken te blijven. Het liefst bij kleinschalige, lokale, initiatieven.

Als ik naast mijn gezin, familie, werk en maatschappelijke activiteiten nog wat tijd over heb ga ik graag de kroeg in met m’n maten, kijk ik een F1- of een voetbalwedstrijd of ik ben in de polder te vinden met een hengel.

Tot snel!

Vacatures Appronto