01 September 2021

Even voorstellen onze nieuwe medewerker Robbert!

MicrosoftTeams-image (36)Hoi, mijn naam is Robbert Wellen en ik ben 3 augustus begonnen als Mendix Business Engineer bij Appronto. Hier ben ik met open armen ontvangen en mijn eerste bevindingen zijn zeer positief en ik ben blij met de volgende stap die ik hier gezet heb!

Na mijn studie Bedrijfskundige Informatica ben ik aan de slag gegaan in de low-code consultancy. Inmiddels heb ik 4 jaar ervaring in consultancy en low-code app development, waaronder in K2 (Nintex), PegaSystems en UiPath. De BPM-wereld is dan ook allesbehalve nieuw voor mij en dit zal ongetwijfeld van pas komen!

Voor mijn studie ben ik op mijn 18e al verhuisd van Veghel naar Breda, een geboren en getogen Brabander dus. Inmiddels alweer 8 jaar woonachtig in Breda, het feit dat Appronto in Breda is gehuisvest is daarom een dubbel pluspunt voor mij! Het is een prachtige stad om te wonen en te werken, daarnaast ben ik (eindelijk) seizoenskaarthouder van NAC, dus op vrijdagavonden ben ik na het werk regelmatig in het stadion te vinden.

In mijn vrije tijd houd ik van sporten en muziek maken. Zodra de coronamaatregelen weer een beetje soepeler zijn hoop ik dat onze tenniscompetitie eindelijk weer van start kan gaan. Daarnaast ben ik fanatiek wintersporter en vind je mij in het seizoen meestal in Oostenrijk. Ook fitness ik graag een aantal keer per week én speel ik drums, gitaar en piano. Weet je nog een leuk bandje dat versterking kan gebruiken? Ik ben nog op zoek!

Ik kijk enorm uit naar mijn tijd bij Appronto en heb ontzettend zin om met Mendix mooie projecten te realiseren voor onze klanten!

Vacatures Appronto