15 January 2021

Even voorstellen: onze nieuwe medewerker Rob!

Rob Stricker

Hoi!

Ik ben Rob en ik ben 29 jaar. Ik woon in Hoofddorp samen met mijn vriendin Seline en onze kat Pip.

3 ½ jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met Mendix door Appronto! Ik zat destijds bij Troostwijk met een bijbaantje als programmeur toen Troostwijk Appronto koos als Mendix partner. Dit ging gepaard met een vaste baan voor mij en het begin van mijn Mendix avontuur. De laatste drie jaar was ik de interne Mendix lead developer voor de Orion applicaties daar.

In deze tijd heb ik een hoop geleerd van een aantal Appronto collega’s en gedurende mijn dienstverband altijd goed contact gehad met hen indien er op support vlak vragen waren.

Na 3 ½ jaar Mendix bij Troostwijk vond ik het tijd om op zoek te gaan naar een nieuw avontuur en nieuwe uitdagingen aan te gaan. In goed overleg ben ik bij Appronto terecht gekomen en start ik als Business Engineer, heel erg prettig dat dit tot stand kon komen! Daarnaast hoop ik mijzelf verder te kunnen ontwikkelen maar ook mijn kennis te kunnen delen en daarmee anderen te helpen.

In mijn vrije tijd voetbal ik graag, nu helaas even niet daarom blijft het momenteel bij vooral heel veel voetbal kijken 😉. Daarnaast lees ik graag een boek, dit doe ik het allerliefst in een warm land op vakantie om helemaal tot rust te komen.

Ik heb er zin in om aan slag te gaan en hoop zo veel mogelijk collega’s en klanten snel in real-life te ontmoeten!

Vacature Appronto