15 April 2021

Even voorstellen: onze nieuwe medewerker Remco!

Remco van der Gaag

Hoi allemaal,

Mijn naam is Remco van der Gaag (35), woonachtig in Etten-Leur met mijn vrouw Fleur en dochters Janne (5) en Lise (3). Ik ben een lekker enthousiaste persoonlijkheid die sinds 1 april werkzaam is voor Appronto in de rol van Mendix Business Engineer.

Ik houd me buiten mijn werk en gezin graag bezig met vanalles en nog wat maar vooral: Tennissen, trampolinespringen, motorrijden, in de tuin werken, bbq-en en gamen. En als het even kan doe ik dat niet alleen maar het liefste samen met familie of vrienden.

Ik ben afgestudeerd als architect en bouwtechnicus en heb daar vervolgens nooit meer iets mee gedaan. Na mijn afstuderen ben ik begonnen als BIM-Engineer bij Heijmans Infra voor grote projecten waarin ik mezelf mocht ontfermen over het proces en de informatiesystemen. Vanuit daar ben ik doorgegroeid naar de rol van Adviseur Informatiemanagement, waarin ik mee heb geholpen aan de (functionele) ontwikkeling en professionalisering van het beheer en gebruik van het eisen- en documentmanagementsysteem en de volledige ontwikkeling van een configuratiemanagement systeem.

Omdat ik dit dermate leuk vond heb ik vervolgens de stap gewaagd om de bouw te verlaten en mezelf te richten op de IT. Daardoor ben ik bij Thysia Information Management terechtgekomen in de rol van BPM solution consultant. Vanuit die rol heb ik bij meerdere klanten verschillende business process management applicaties op basis van het K2 platform mogen ontwikkelen. In deze trajecten heb ik zowel business analyses alsook het daadwerkelijke ontwikkelen van de applicaties gedaan.

Sinds 1 april ben ik werkzaam bij Appronto in een rol die hier goed op aansluit en ik merk dat het erg goed klikt tot op heden. Het is gewoon een gezellige club mensen die het vooral leuk willen hebben met elkaar en verschrikkelijk mooie dingen willen bereiken voor hun klanten met enorm veel aandacht voor kwaliteit. Ik heb er zin in!

Vacature Appronto