30 November 2020

Even voorstellen: onze nieuwe medewerker Pieter!

Pieter

Ik ben Pieter Verheul, geboren en getogen in Gouda en na een periode van 6 jaar in Eindhoven te hebben gewoond ben ik nu weer terug naar Gouda toe verhuisd.
In Eindhoven heb ik aan de TU Technische Bedrijfskunde gestudeerd. De stad en de provincie bevielen me erg goed, maar ik ben toch teruggekeerd.


Ik woon in Gouda met mijn vrouw Lotte, met wie ik op 3 oktober 2019 getrouwd ben, en onze twee konijnen.
Naast mijn werk hou ik me onder andere bezig met wielrennen, koken, eropuit gaan met Lotte of op stap gaan met mijn vrienden.

Tijdens mijn studie en 1e baan heb ik kennis gemaakt met Mendix, en was ik heel enthousiast over het product en de mogelijkheden ervan, maar in die periode bleef het ook altijd kriebelen om met BI aan de slag te gaan. Na een periode in de BI werkzaam te zijn geweest merkte ik echter dat ik Mendix eigenlijk toch veel leuker vond en me veel liever daarin bleef ontwikkelen.

Toen ik in gesprek kwam met Appronto heb ik me in het bedrijf verdiept en dat gaf mij een heel positief beeld.
Wat mij zo aanspreekt in Appronto is dat kwaliteit op nummer 1 staat en dat wordt niet losgelaten. Ook zijn de collega's met wie ik gesproken heb allemaal bevlogen over wat zij doen en stralen dit ook uit.

Mijn enthousiasme voor Mendix blijkt ook wel uit het feit dat ik voor mijn eigen bruiloft een app heb gemaakt waarin gasten hun aanwezigheid konden aangeven, de verlanglijst van ons konden inzien, met elkaar konden chatten en nog meer functies.
Mijn enthousiasme is nog steeds onverminderd hoog, en ik kijk dan ook uit naar de komende tijd waarin we mooie projecten gaan neerzetten!