05 February 2021

Even voorstellen: onze nieuwe medewerker Nienke!

Nienke Vonk

Hoi allemaal,

Mijn naam is Nienke, ik ben 24 jaar en ik woon en studeer in Tilburg. Sinds 1 februari werk ik drie dagen per week als Business Development Representative bij Appronto. Daarnaast schrijf ik twee dagen in de week mijn master thesis in communicatie en informatiewetenschappen en ben ik hopelijk in juli officieel afgestudeerd. In mijn vrije tijd sport ik graag, maar vind ik het ook leuk om te koken, borrelen en ga ik graag op reis.

Al vanaf het eerste moment dat ik in contact kwam met Appronto was ik gelijk enthousiast over de functie én het bedrijf. Kwaliteit en teamwork vinden ze heel belangrijk, en dat stralen ze ook uit. Dit vind ik zelf ook essentieel, de cultuur past dus goed bij mij en het beeld wat ik over Appronto kreeg was direct positief.

Ik kijk er heel erg naar uit om samen met mijn directe collega en salesmanager Karin en mijn andere collega’s te gaan kijken naar de behoeftes en visies op het gebied van digitale innovatie en wat wij, als Appronto, voor deze organisaties kunnen betekenen. Ik ben blij met deze kans die mij geboden is en verdiep mij graag snel in alles wat Appronto i.s.m. Mendix en Boomi te bieden heeft!

Hopelijk ontmoet ik iedereen snel eens face-to-face!

Vacature Appronto