08 March 2023

Even voorstellen onze nieuwe medewerker Nathalie

Introductie foto NathalieMijn naam is Nathalie van der Veen, 29 jaar oud en in Februari gestart bij Appronto als Mendix Business Engineer.

Ik ben geboren en getogen in De Lier. Op mijn 16e moest ik een studiekeuze maken en mijn oog viel destijds op de opleiding Bio-Informatica, een opleiding die toen pas een aantal jaar bestond. Daar werd wetenschap (biologie, scheikunde) gecombineerd met toegepaste informatica. Daarna heb ik ook nog even geproefd van een creatievere opleiding, game creation and production. Kort erna heb ik besloten dat ik toch graag wilde werken in de technische richting en heb ik na mijn studie vier jaar gewerkt als webscraper voordat ik Appronto tegen kwam.

Mijn aandacht werd getrokken door de term ‘low coding’. Het kunnen creëren van een applicatie door het combineren van zowel programmeren als het gebruik van een interface maakte mij enorm enthousiast. Tijdens mijn verdere onderzoek naar de term kwam ik Mendix tegen en kwam ik erachter dat dit precies is waar ik graag mee wilde werken. Aansluitend kwam Appronto op mijn pad en was de cirkel rond. Ik heb dan ook niet getwijfeld om contact op te nemen en mag ik mij nu met trots ‘Mendix Business Engineer’ bij dit fantastische bedrijf noemen!

Één van mijn grootste hobbies is gamen. Ik speel vooral competitive games waar ik mijzelf moet pushen om beter te worden en te kunnen winnen van anderen, maar ik ben ook niet onbekend met meer story-based games. Ik hou ervan om aan het einde van de dag een aantal uur hierin volledig op te gaan. Daarnaast teken ik ook digitaal, heb ik in het verleden foto-editing gedaan en heb ik sinds kort ook video editing opgepakt.

Een echte bezige bij dus, maar ik vind het ook heerlijk om met mijn kat op de bank Netflix te kijken. Dan probeer ik vaak nieuwe series en films uit, in allerlei talen. Zo pak ik nog eens wat nieuwe (buitenlandse) woorden hier en daar op.

Tot binnenkort!

Vacatures Appronto