22 September 2021

Even voorstellen onze nieuwe medewerker Maud!

kl.Maud 3Hallo allemaal,

Mijn naam is Maud van den Boomen en op 1 september ben ik tot mijn grote genoegen begonnen bij Appronto als Mendix Business Engineer.

Ik ben 26 jaar, heb International Business and Languages gestudeerd en hiervoor gewerkt als Project Manager, Purchase Controller en Business Controller. Tijdens mijn baan als Business Controller hield ik me onder andere bezig met digitalisering en het bewaken, uitvoeren en in kaart brengen van (financiële) processen.

Steeds meer kwam ik erachter dat het inventariseren en meedenken van en over processen en het verzorgen van een maatwerkoplossing helemaal mijn ding is en steeds belangrijker wordt. Ook de ontwikkelkant en het contact met de klant geeft energie! Bovendien geloof ik er heilig in dat Mendix voor veel bedrijven een toekomstbestendige, innoverende en passende oplossing biedt.

Tijdens mijn eerste weken ben ik bij Appronto in een warm bad terecht gekomen vol met behulpzame collega’s en ontwikkelingsmogelijkheden op zowel persoonlijk als technisch vlak. Wat me meteen opvalt is de goede werksfeer en open cultuur.

In het dagelijkse leven tennis ik en houd ervan gezellig met vrienden en familie een spelletje te spelen, een lekker biertje op het terras te drinken en goede gesprekken te hebben. Verder woon ik in Boxtel samen met mijn vriend.

VoI enthousiasme ga ik deze uitdaging aan en kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s en de klant(en) mooie projecten te realiseren!

Vacatures Appronto