01 September 2020

Even voorstellen: onze nieuwe medewerker Martijn!

Martijn BooijMijn naam is Martijn Booij. Ik ben van 1971 en woon in Haarlem met mijn vriendin, mijn kinderen Teun (12) en Hugo (9) en onze poes. Tot begin dit jaar had ik eerlijk gezegd nog geen benul van het bestaan van Mendix. Vanwege het faillissement van mijn vorige werkgever was ik echter op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij ik mijn hands on mentaliteit kan combineren met mijn analytische vaardigheden en ervaring. Het was een oud collega die mij op Mendix en Appronto wees en na de eerste voorzichtige stapjes op mijn low code pad werd ik steeds enthousiaster en begon ik mijn draai te vinden in de modeler en maakte ik de ene na de andere microflow.

Ik ben lang geleden in de ICT begonnen als Cobol programmeur maar vond dat te eenzijdig werk en ben daarna jarenlang actief geweest als Lotus Notes engineer waarbij ik eigenlijk ook de ontwikkeling, de bouw van een applicatie kon combineren met business analyse. Vanaf 2010 werkte ik voor Thomas Cook als functioneel analist.

Appronto biedt mij nu de kans om als business engineer voor en samen met interessante opdrachtgevers mooie dingen te gaan maken waar ik enorm veel zin in heb.

Mijn vrije tijd besteed ik onder andere aan het luisteren naar muziek en ik hoop snel weer concerten en festivals te mogen gaan bezoeken. Daarnaast stap ik regelmatig op de fiets om bijvoorbeeld door de duinen te racen en/of het Kopje van Bloemendaal te bedwingen.

Graag tot snel!