05 May 2022

Even voorstellen onze nieuwe medewerker Marcel!

MarcelHallo allemaal,

Mijn naam is Marcel van Doorn en 2 mei ben ik gestart bij Appronto als Mendix Business Engineer. Het kantoor van Appronto staat in de stad waar ik 52 jaar geleden geboren ben. In 1992 heb ik in Oostenrijk mijn vrouw Marian ontmoet en na deze vakantie woonden we vrij snel samen in Oosterhout. Inmiddels zijn we al aardig wat jaren getrouwd en hebben we 3 geweldige kinderen; Sanne, Bente en Mats. 

Ik ben graag buiten aan het hardlopen of wandelen (ook graag met onze laatste aanwinst in het gezin; Maltezer Jippie). Daarnaast hebben we al die jaren nog graag geskied, lees ik graag, houd ik van muziek en vind ik het fijn om gezellig samen met familie en/of vrienden te zijn. Als het weer het enigszins toelaat zijn we in het weekend op het water te vinden. Soms lekker met z’n tweetjes, met de kids, of gezellig met vrienden, onder het genot van een hapje en een drankje.

T/m april ben ik werkzaam geweest bij Smurfit Kappa. Hier heb ik 23 jaar gewerkt, waarbij ik iedere 5 tot 7 jaar een andere uitdaging ben aangegaan bij SK Vandra, SK Group Information Systems, SK Corrugated Benelux en SK Europe. Veelal gerelateerd aan softwareontwikkeling, implementatie en onderhoud op het gebied van Order To Cash oplossingen. Mijn laatste positie bij SK Europe was Innovation Manager Business Systems. Procesverbeteringen en op een zo efficiënt mogelijke manier waarde toevoegen voor de business heeft altijd mijn bijzondere interesse gehad.

3 jaar geleden heb ik het Mendix platform mogen ontdekken en na een evaluatie van PowerApps, OutSystems en Mendix te hebben uitgevoerd zijn we van start gegaan met Mendix.

Mijn enthousiasme rondom Mendix wordt nog iedere dag groter. Werkelijk een geweldig platform om mee te innoveren en op een kwalitatieve, efficiënte manier waarde toe te voegen voor klanten. Dat ik nu met een enthousiaste groep mensen hieraan verder mag gaan bouwen maakt me erg blij. Enthousiasme, luisteren, reflecteren, samenwerken en elkaar beter maken zijn een aantal aspecten die me erg aanspreken en die ik herken in de kernwaarden van Appronto. Ik kan niet wachten om elkaar beter te leren kennen en samen mooie oplossingen te gaan realiseren. Graag tot binnenkort!

Vacatures Appronto