01 February 2023

Even voorstellen onze nieuwe medewerker Luuk!

profielfotoLuukvanderHoekMijn naam is Luuk van der Hoek en ik ben in januari gestart als Boomi Engineer bij Appronto.  

Ik heb cognitieve psychologie gestudeerd in Rotterdam, en inmiddels alweer sinds 2013 werkzaam in de ICT. Aanvankelijk werkte ik als software developer aan backend applicaties, maar 8 jaar geleden heb ik de switch gemaakt naar integratiesoftware. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan met verschillende - op Java gebaseerde - integratieplatforms en nu aan de slag bij Appronto met Boomi. Ik ben tot nu toe erg enthousiast over het Boomi AtomSphere Platform en dan met name de mate waarin het daadwerkelijk een low-code platform is: de ontwikkelsnelheid ligt hierdoor echt hoger! 

In mijn vrije tijd rijd ik graag een rondje op de racefiets in de omgeving van Utrecht, waar ik ook woon met mijn vriendin Jolien, en volg ik ook het wielrennen op televisie. Een andere hobby is de online strategy game Age of Empires 2 die ik wekelijks speel met vrienden. 

Ik heb Appronto in mijn eerste maand hier leren kennen als een bevlogen organisatie waar kwaliteit voorop staat en ik heb veel zin om hier zelf een actieve bijdrage aan te leveren. 

Tot binnenkort!

Vacatures Appronto