21 December 2021

Even voorstellen onze nieuwe medewerker Lisette!

Hallo allemaal,

Lisette den BraberMijn naam is Lisette den Braber en ik ben eind november gestart met een traineeship Mendix Business Engineer bij Appronto. Ik woon in Hendrik-Ido-Ambacht, samen met Tom. In mijn vrije tijd vind ik het enorm leuk om te badmintonnen bij de plaatselijke vereniging. Daarnaast haal ik veel plezier uit drummen.

Ik ben begonnen met een studie Maritieme Techniek. Vanuit de minor ben ik in het onderwijs terechtgekomen en heb ik een aantal jaar wiskunde gegeven aan voornamelijk brugklassen. Om toch iets meer met het analytische stuk van de techniek bezig te zijn, ben ik daarna planner geworden bij een revalidatiecentrum.

Tijdens al deze werkzaamheden en carrièrefases ben ik altijd wel bezig geweest met IT, bijvoorbeeld voor een vak tijdens mijn studie, maar ook in mijn vrije tijd. Zo heb ik gewerkt aan een project om scores van een bordspel bij te houden. Daar heb ik verschillende programmeertalen bij gebruikt, zoals HTML, CSS, PHP en SQL.

Omdat ik al snel merkte dat ik in dit werk mijn ei kwijt kan, en dat de IT een wereld is waar je kunt blijven leren, ben ik gestart met een traineeship. Op die manier ben ik in aanraking gekomen met Mendix. Die technologie maakte mij gelijk enthousiast. Ik ontdekte dat je met Mendix razendsnel een mooie applicatie neerzet. Het is visueel heel duidelijk om in te werken, terwijl je er uiteindelijk alles mee kunt maken.

Via het traineeship ben ik bij Appronto beland. Vanaf het begin merkte ik dat de mensen binnen het bedrijf enorm veel passie hebben voor wat ze doen. Het voelt als een fijne werkomgeving waarin ik me welkom voel. Ik zie er dan ook enorm naar uit om mij verder te ontwikkelen in Mendix, veel te leren van mijn enthousiaste collega’s en klanten een tevreden gevoel te geven.

Vacatures Appronto