08 September 2021

Even voorstellen onze nieuwe medewerker Lilith!

MicrosoftTeams-image (38)Hallo allemaal,

Mijn naam is Lilith en ik ben in Augustus begonnen bij Appronto als DevOps Engineer. Ik ben 26 jaar oud maar omdat mijn laatste twee verjaardagen in de Covid tijd plaatsvonden ben ik eigenlijk dus nog 24 😉. Momenteel woon ik in Nijmegen waar ik binnenkort naast mijn (deeltijd) functie bij Appronto ook een studie filosofie ga opstarten. In beiden heb ik heel veel zin!

Mijn carrière ben ik begonnen bij Mendix zelf als developer, een geweldig bedrijf met een inspirerend product! Vervolgens werkte ik als applicatie/support engineer bij Bosch Rexroth in een meer industriële omgeving waar ik de klanten ondersteunde en adviseerde met gebruiken van IOT-producten & met hun transformatie naar Industrie 4.0. En nu ben ik ontzettend enthousiast over mijn nieuwe rol en mijn nieuwe team bij Appronto, weer aan de slag met én voor de gebruikers van (onder andere) Mendix!

Ik hou van sporten, nieuwe mensen leren kennen, lekker eten en moeilijke filosofische vragen te stellen.

“Wie ben ik? Wat is identiteit? Wat definieert een mens? Hoe weten wij dat we niet in een computersimulatie zitten…”

Ik heb een hart voor mijn klanten en ik krijg energie wanneer ik zie dat mensen geholpen & blij zijn en kijk er naar uit om jullie in de toekomst te ontmoeten. Tot binnenkort!

Vacatures Appronto