20 november 2023

Ontmoet Leonard, onze nieuwe Boomi Engineer uit Nieuw-Zeeland

Kia ora mai i Aotearoa!

MicrosoftTeams-image (13)Mijn naam is Leonard Phillips, ik ben een 26-jarige Nieuw-Zeelander (Kiwi) en momenteel woonachtig in Ulvenhout samen met mijn partner Chelsea. Ik ben onlangs gestart in het integratieteam van Appronto als Boomi Engineer. Voordat ik bij Appronto ben begonnen, heb ik eerst samen met mijn vriendin 4 maanden door Europa gereisd in onze camper, genaamd Vincent van Go! Daarvoor werkte ik als Principal Engineer in Auckland, Nieuw-Zeeland, voor Datacom, een IT-adviesbedrijf. Ik vind het geweldig en een groot avontuur om mij onder te dompelen in de Nederlandse cultuur en tegelijkertijd werkervaring op te doen bij Appronto. 

Appronto: Toonaangevende integratie-innovatie in Nederland

Appronto staat hoog aangeschreven als de leider in de integratie-industrie in Nederland. Hun toewijding en pioniersgeest op het gebied van integratie trokken mij zeer aan. De rijkdom aan expertise en de samenwerkingsomgeving bieden een fantastische kans voor persoonlijke en professionele groei. Deel uitmaken van een team dat voorop loopt in integratietechnologie is niet alleen motiverend - Het is een kans om me volledig te laten omringen door een wereld van eindeloze mogelijkheden en voortdurend te leren.

In mijn vrije tijd

Ik heb het geluk dat ik van software houd en van wat ik doe, maar dat betekent niet dat het mijn enige passie is. Buiten het werk geniet ik ervan om door Europa te reizen in onze camper. Ik ben ook een fervent voetbalfan die elk jaar tevergeefs probeert om de fantasy football league van mijn middelbare schoolvrienden te winnen. Daarnaast geniet ik ook van golf. Hoewel ik vermoed dat ik nieuwe clubs nodig heb, want de bal gaat nooit waar ik hem wil raken.

Als je vragen hebt over Boomi of eens een keer persoonlijk wilt kennismaken, neem contact met mij op, ik kijk ernaar uit!

Vacatures Appronto