09 April 2020

Even voorstellen: onze nieuwe medewerker Karin!

Karin MuddeMijn naam is Karin Mudde (40) en per 6 april ben ik begonnen als salesmanager bij Appronto. Ik ga mij zowel over een deel van de huidige klanten ontfermen als uiteraard mooie nieuwe accounts helpen bij hun digitale uitdagingen! Het is een gekke tijd om aan de slag te gaan bij een nieuwe werkgever maar gelukkig kunnen we bij Appronto heel goed op afstand samenwerken met elkaar, de eerste ontmoetingen met mijn nieuwe collega’s heb ik inmiddels per video gehad. Ik heb vertrouwen in de toekomst en zin om te starten!

De afgelopen 15 jaar heb ik mij bezig gehouden met complexe IT salescycles bij kleine en grote organisaties. Ik vind het enorm boeiend om me bezig te houden met the science of sales. Dit houdt in dat je op basis van sales proces modellen de fase inschat waar de deal zich bevindt. Het inzicht dat ik hierdoor verkrijg, helpt mij om mijn vervolg acties te bepalen.

Samen met mijn vriend en onze zoon Pim woon ik in Rotterdam in een huis uit 1906. Het piept en kraakt en er moet altijd wat gebeuren, wij zijn dan ook echte klussers. Een aanrecht storten, banken en schuttingen bouwen, wij draaien onze hand er niet voor om.

Ik verheug mij op een (digitale) ontmoeting! Hopelijk tot snel!

Vacatures Appronto