04 June 2021

Even voorstellen onze nieuwe medewerker Kai-Ho!

Hallo allemaal,

kai-hojMijn naam is Kai-Ho Jim en ben sinds 1 juni werkzaam bij Appronto als Boomi Consultant. Ik kom van oorsprong uit Amsterdam maar woont inmiddels al bijna 30 jaar in Almere samen met m’n vriendin Ching Yee en dochter Kate (2).

Hiervoor heb ik 12 jaar in de zorg bij ChipSoft gewerkt, de grootste EPD-leverancier van Nederland. Daar was ik voornamelijk bezig met de integratie tussen zorgsystemen. De grootste uitdaging was ervoor zorgen dat alle systemen naadloos aan elkaar gekoppeld konden worden en dat ze onderling op een veilige en efficiënte wijze met elkaar konden communiceren met zorgtechnieken zoals HL7, DICOM en EDIFACT.

Bij Chipsoft hebben ze hiervoor de communicatieserver Comez ontwikkeld en hierin heb ik veel koppelingen ontwikkeld om integratie met andere systemen mogelijk te maken. Ik ben een voorvechter voor het standaardiseren van koppelingen! De zorg wordt hierdoor efficiënter, de kosten gaan omlaag maar bovenal wordt het veiliger omdat de specificaties zijn vastgelegd.

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig om “scriptjes” te bedenken om (repeterende) taakjes te automatiseren, maar ik vind het bovenal leuk om te lezen. Een boek, een blog, forum of een interessant artikel, het mag van alles zijn. Maar niks is leuker dan samen dingen te gaan doen met mijn dochter.

Ik heb hartstikke veel zin om deze nieuwe uitdaging op te pakken want ik kan niet wachten om meer te weten komen over Boomi om zo mooie, maar bovenal efficiënte, integraties te realiseren voor klanten om hun business verder te optimaliseren.

Het bovenstaande moet zeker lukken omdat ik bij een team terecht ben gekomen met gepassioneerde mensen met enorme know-how die ook streven naar een langdurige klantrelatie om hen écht vooruit te helpen. Een visie waar ik zeker achter sta!

Tot snel!

Vacatures Appronto