26 August 2021

Even voorstellen onze nieuwe medewerker Josine!

JosineHi, ik ben Josine Vos en werk sinds 15 augustus bij Appronto als Projectmanager. Mijn avontuur begon 15 jaar geleden, toen ik tijdens mijn ICT-opleiding een eigen websitebureau oprichtte. Inmiddels ben ik nu zo’n 15 jaar actief in de ICT, waarvan 10 jaar als Projectmanager.

Gedurende deze jaren heb ik kennis en ervaring opgedaan in alle facetten van website-ontwikkeling, platformbeheer, usability research en marketing automation. Hierbij heb ik leuke en interessante samenwerkingen gehad met organisaties als KLM, Post NL, Europese Unie, Wageningen UR, Rijksoverheid, Gemeente Amsterdam en TicketVeiling.

In Breda woon ik samen met mijn vriend Dirk, en onze poezenbeesten Tobias en Minoes. Ik ben een echte Bourgondiër, en liefhebber van speciaalbier en rode wijn. Als muziekfreak ben ik op veel concerten en festivals te vinden. Ook reis ik graag de wereld rond, om deze boven en onder water te bewonderen. En thuis, in Breda, beleef ik ook veel plezier aan mijn moestuintje, om vervolgens met die groenten, fruit en kruiden lekker in de keuken aan de slag te gaan.

Ik sta te popelen om samen te werken met de gepassioneerde specialisten van Appronto, om gezamenlijk onze visie na te streven!

Vacatures Appronto