09 augustus 2023

Even voorstellen onze nieuwe medewerker Joost

1681203899558Hallo daar! Ik stel mij graag even voor. Mijn naam is Joost Olde Dubbelink en op 10 juli jongstleden ben ik met volle energie gestart als Customer Success Manager. Een rol waarin ik vol enthousiasme de brug sla tussen onze gewaardeerde klanten en de low-code oplossingen die wij bieden.

Samen met mijn partner Monique woon ik in het prachtige Hoogland, nabij Amersfoort. Ons gezin telt maar liefst zes leden, inclusief onze vier fantastische kinderen. Mats, onze oudste zoon van 22, studeert Geneeskunde in het bruisende Amsterdam. Fay, onze 20-jarige dochter, verkent de diepten van de menselijke geest door Psychologie te studeren in Utrecht. Onze dynamische tweeling Wes en Jade, beiden 18 jaar oud, delen nog ons thuisnest en brengen altijd een vrolijke drukte met zich mee.

Met twee speelse katten, Pepper en Flo, blijft ons huis vol leven en gezelligheid. Naast ons gezinsleven heeft Monique haar eigen onderneming waar ze haar expertise inzet om anderen te helpen.

Mijn eigen pad leidde me naar de wereld van Bedrijfskunde, waarin ik mijn BSc behaalde. Voorheen was ik ook een enthousiaste hockeycoach voor de jongens onder 18 klasse, en ik voelde me bevoorrecht om mijn passie voor het spel met jonge talenten te delen. Daarnaast ben ik betrokken bij de Lions-organisatie en vervul ik een rol binnen de Wijncommissie. Binnen deze commissie leid ik verkoopacties om fondsen te genereren voor nobele doelen. Ook ben ik een trotse lid van Amicitia in Amersfoort, een netwerkorganisatie die de focus legt op het verbinden van mensen in de regio. Wanneer ik niet druk bezig ben met mijn verantwoordelijkheden, haal ik af en toe mijn racefiets tevoorschijn om te genieten van ontspannende ritten in de natuur.

Mijn loopbaan heeft voornamelijk in het salesvak plaatsgevonden, een reis die mij nog steeds voldoening schenkt. Via mijn vorige werkgever kwam ik in aanraking met Boomi, en we ontwikkelden een op maat gemaakte oplossing binnen het Data en Analytics domein. Boomi's integratiemogelijkheden om diverse databronnen te verbinden trokken mijn aandacht. Via dit pad ontmoette ik Bas en dat leidde uiteindelijk tot mijn verbintenis met Appronto.

In mijn nieuwe rol als Customer Success Manager ben ik vastbesloten om bij te dragen aan de groei van Appronto. Ik geloof sterk in de kracht van eenvoudige oplossingen gebaseerd op Low-Code technologie en ben enthousiast om onze klanten te helpen hun zakelijke doelstellingen te bereiken. Samen gaan we de uitdagingen aan en bouwen we aan een succesvolle toekomst.

Bedankt voor het lezen en ik kijk ernaar uit om deze reis samen met jullie voort te zetten!

Vacatures Appronto