25 oktober 2022

Even voorstellen onze nieuwe medewerker Jeroen

Hallo allemaal,

MicrosoftTeams-image (30)Mijn naam is Jeroen van den Berg, 26 jaar oud en begin oktober gestart als Mendix Business Engineer bij Appronto.

Ik ben opgegroeid in Drunen, een dorp vlak bij Den Bosch. Hier was ik de eerste lichting van een nieuwe opleidingsrichting, het Technasium genaamd. Hierdoor heb ik al vroeg geleerd om projecten in teamverband succesvol en op tijd op te leveren. Als hobby zit hockey vanaf mijn 7e al in hart en nieren. Zowel als speler en als trainer/coach ben ik nu nog steeds actief op de hockeyclub in Drunen.

Een kleine drie jaar heb ik het ouderlijk nest verlaten om te studeren in Eindhoven op de Technische Universiteit. Hoewel het een mooie tijd was heb ik daar echter op opleidingsgebied minder succes gehad, daarom heb ik uiteindelijk Technische Bedrijfskunde op Avans in Den Bosch afgemaakt.

Al snel merkte ik in verschillende levensfasen dat IT mij het meeste aantrok. Zo heb ik in mijn laatste jaar van het Technasium ervoor gekozen om een website zelf te bouwen voor hen (HTML, CSS, PHP) met als doel een schakel voor bedrijven en leerlingen te zijn die een opdracht zoeken. Vervolgens maakte veelal de vakken gelinkt aan IT (d.m.v. Excel berekeningen en/of simulatieprogramma’s) mij het meest enthousiast en tot slot heb ik tijdens mijn Minor in Spanje een afstudeerproject afgerond waarin ik een chatbot voor slechtzienden heb ontwikkeld (d.m.v. Python).

De afgelopen twee jaar heb ik gewerkt bij Bluedesk CRM in Oosterhout. Hier heb ik gewerkt met “Aurea CRM”, beter bekend als “Update 7”. Een krachtige on-premise oplossing maar die qua design wat minder modern is. In deze jaren heb ik voor veel verschillende grote klanten mogen werken en daar veel van geleerd.

Zo heb ik agile leren werken in sprints voor continue verbetering, 1e lijns top-desk tickets verwerkt én allerlei in- en externe tickets met een servicestudio behandeld waar vooral het stukje communicatie met de klant cruciaal was.

Maar ook de meest technische ontwikkelingen, zoals met Powershell snelle berekeningen draaien of Base64 coderingen verwerken (zodat bestanden rechtstreeks uit de database op een share konden worden gezet) behoorden tot mijn takenpakket.

Door het gebrek aan een goed toekomstperspectief, te weinig groei, voldoende interne expertise om mij aan op te trekken en de behoefte om meer te “bouwen en ontwikkelen” ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe werkgever. In Appronto heb ik nu een uitstekende match weten te vinden met zowel het low-code platform Mendix als het bedrijf zelf. Ik hoop snel mijn bijdrage te kunnen leveren om klanten en daarmee Appronto naar een nog hoger niveau te kunnen tillen.

Tot binnenkort!

Vacatures Appronto