28 september 2023

Even voorstellen onze nieuwe medewerker Jennifer

MicrosoftTeams-image (6)Hallo, ik ben Jennifer en ik ben recent begonnen bij Appronto in een nieuwe rol als DevOps manager en ik stel mij bij deze graag even aan je voor. Samen met mijn vriend en twee kinderen woon ik in het mooie Breda op steenworp afstand van het kantoor, ideaal!

Mijn professionele achtergrond heeft zich voornamelijk ontwikkeld binnen IT Management Operations bij diverse bedrijven. Na jarenlange ervaring in het optimaliseren van operationele processen, wil ik graag mijn focus iets verleggen naar development. Dit komt voort uit mijn liefde voor programmeren en het feit dat ik een app heb ontwikkeld genaamd OzOFriends (te vinden in de App Store en de Play Store 😉). Ik haal veel plezier uit het bouwen van dingen en het oplossen van problemen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik gesolliciteerd heb op de functie van DevOps manager bij Appronto om dit alles te kunnen combineren.

Buiten kantoor geniet ik van momenten met mijn partner en kinderen. We doen graag dingen samen, experimenteren in de keuken met culinaire creaties, ontspannen in onze tuin en natuurlijk programmeren.

Als je vragen hebt over DevOps of eens een keer persoonlijk wilt kennismaken dan neem contact met mij op, ik kijk ernaar uit!

Vacatures Appronto