26 april 2023

Even voorstellen onze nieuwe medewerker Ivo

ivoVia deze weg wil ik mij graag voorstellen. Mijn naam is Ivo de Maat, 45 jaar oud. Op 1 maart ben ik bij Appronto gestart in de functie van Integratie Architect. Ik woon samen met mijn partner Els en dochter Sanne in de buurt van Den Bosch. Mijn vrije tijd breng ik, afhankelijk van het seizoen, graag door op de racefiets, mountainbike of op de padelbaan.

Tijdens mijn opleiding HTS Elektrotechniek in Vlissingen ben ik in aanraking gekomen met de vakgebieden data- en telecommunicatie. Na het voltooien van de HTS wilde ik graag verder studeren en het studentenleven ontdekken en heb ik de 3-jarige master Telematica gedaan aan de Universiteit Twente in Enschede.

Na mijn opleiding ben ik gestart in het consultancy vak en heb ik gewerkt met Integratie oplossingen van verschillenden leveranciers. In mijn loopbaan ben ik voor opdrachtgevers uit de retail, logistiek, financiële dienstverlening en voor (semi)overheid organisaties actief geweest.

Als Integratie Architect zie ik het als mijn taak om samen met onze opdrachtgevers een juiste Integratiestrategie te bepalen en architectuurkeuzes te maken. Het doel is om een goed fundament te creëren zodat een schaalbare en beheersbare situatie ontstaat.

Met de toenemende complexiteit van het IT-applicatielandschap wordt integratie voor organisaties steeds belangrijker. Een juiste architectuur maakt het mogelijk dat gegevens op het juiste moment op de juiste locatie aanwezig zijn en dat applicaties en processen op een efficiënte manier kunnen worden geïntegreerd.

Het DNA van Appronto, waarbij betrokkenheid, gedrevenheid en persoonlijkheid hoog in het vaandel staan, spreekt mij persoonlijk enorm aan. Uiteindelijk krijg je het beste resultaat wanneer je jezelf kunt zijn en binnen fijn team kunt werken.

Ik kijk er naar uit om elkaar persoonlijk te ontmoeten!

Vacatures Appronto