28 October 2021

Even voorstellen onze nieuwe medewerker Huib!

Huib 3.kleinHallo allemaal,

Mijn naam is Huib, 35 jaar oud en ik ben 1 oktober begonnen als Boomi Engineer bij Appronto. Ik woon in Oosterhout en mijn voornaamste hobby’s zijn sleutelen aan mijn oldtimers, exotische pepersoorten kweken, speciaalbier drinken en lezen.

Tijdens mijn studie (master Cultuurwetenschappen met een specialisme in kwantitatief onderzoek) heb ik kennisgemaakt met grootschalige onderzoeken, data-analyses en statistische toetsen. Ik ontdekte toen dat ik het onderzoeken en troubleshooten van datasets en het interpreteren van de resultaten erg leuk vond om te doen.

Sinds mijn afstuderen heb ik verschillende masterdata- en IT-gerelateerde functies bekleed, waaronder als IT- en masterdatamanager. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan met bedrijfsprocessen en de hieruit voortvloeiende datastromen.

Het onderhouden van applicatielandschappen bestaande uit legacysystemen en nieuwe behoeftes als BI-tools, systeemkoppelingen en maatwerk heb ik ervaren als een steeds groter wordend (maar wel interessant) vraagstuk. Afgelopen zomer ben ik in aanraking gekomen met Appronto en Boomi als flexibele low-code oplossing. Boomi voelde als een verfrissende nieuwe benadering van de uitdagingen die ik al kende. In plaats van ondoorzichtige databasekoppelingen en databewerkingen bouw je een visueel en beter controleerbaar proces. Dit trok mij aan en korte tijd later heb ik de overstap naar Appronto gemaakt. Niet langer ben ik klant van een consultant of developer, ik zit nu zelf “aan de knoppen”!

Appronto is een toegankelijk bedrijf met een open cultuur en een gepassioneerd team. Vanaf mijn eerste dag voelde ik mij hier thuis. Ik kan niet wachten om iedereen te ontmoeten en mijn eigen bijdrage te leveren!

Vacatures Appronto