01 October 2020

Even voorstellen: onze nieuwe medewerker Gert!

gert-bronkhorst

Ik ben Gert Bronkhorst, 53 jaar en woon in Barneveld.

Mijn eerste officiële baan dateert van 1984. Ik ben als jongste bediende begonnen bij een krantenbedrijf en daar opgeklommen tot subhoofd bij de administratie. 

In 1993 heb ik de overstap gemaakt naar Baan, bekend van de ERP-software.Baan kende goede maar ook minder goede tijden. Vanaf 1998 tot 2012 heb ik veel reorganisaties meegemaakt, tot ik zelf boventallig werd.

Ik heb bij Baan vrijwel altijd in de consultancy gezeten als functioneel / technisch consultant. Ik ben bij heel veel bedrijven binnen geweest. Het aantal is ruim de 100 gepasseerd. Mijn laatste werkgebied was Business Intelligence.

Toen ik in 2012 noodgedwongen iets anders moest zoeken, ben ik gestart als ZZP’er. Het was crisis, net als nu. In mijn netwerk vond ik mensen die mij wilden helpen. Ik heb dat 8 jaar lang met veel plezier gedaan. Nog veel werk gedaan in het Baan/Infor domein, maar ook andere vakgebieden.

Zo heb ik mezelf in 2015 bekwaamd als low-code ontwikkelaar op het platform van Betty Blocks. Daarin ben ik succesvol geweest en heb een eigen app ontwikkeld en in de markt gezet.

Mendix stond al een aantal jaren op mijn verlanglijstje. Door omstandigheden kreeg ik in april dit jaar de kans om voltijds met Mendix aan de slag te gaan. Door middel van zelfstudie heb ik mijn Rapid Development certificaat behaald. De Advanced training heb ik tevens doorlopen maar hiervoor heb ik nog geen examen gedaan. Mijn app op Betty Blocks heb ik gebruikt als oefen case om Mendix goed te leren kennen. Uiteraard had ik vragen tijdens het leren. Een bevriend Barnevelds bedrijf was bereid mij te helpen. Met succes.

Via een oud-collega werd ik getipt voor Appronto. En toen ging het snel. Het resultaat is dat ik per 1 oktober gestart ben als Business Engineer.

Mijn complimenten aan Appronto! Zij selecteren mensen niet alleen op Mendix ervaring. Ook de andere ervaringen, zoals in mijn geval mijn jarenlange klantenervaringen worden goed meegewogen.

Ik heb er veel zin en verwacht mooie projecten te kunnen gaan doen, waar toch ook weer veel te leren valt.