21 January 2021

Even voorstellen: onze nieuwe medewerker Frederique!

Frederique van der Kooij

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Frederique, ik ben 25 jaar oud en woon in Utrecht. In mijn vrije tijd vind ik het onwijs leuk om te bakken, te koken of om actief bezig te zijn! Dat kan van alles zijn; boulderen, hardlopen, salsadansen, noem het maar op. Verder spreek ik graag af met vrienden en familie.

Afgelopen zomer heb ik de studie Informatiekunde afgerond. Tijdens deze studie heb ik kennis gemaakt met verschillende aspecten van IT. De rol die IT kan spelen bij het verbeteren van (de processen van) organisaties vind ik enorm interessant. Om deze reden sprak Mendix mij zo aan, business en IT kunnen samen in één application development platform werken om applicaties te creëren, bewerken en live te zetten in een fractie van de tijd die nodig is bij traditionele ontwikkelmethodes.

Ik wilde graag werken bij een bedrijf dat zijn medewerkers als één team ziet en waar ik mijzelf verder kan ontwikkelen. Appronto sluit hier perfect bij aan! Begin januari ben ik daarom hier gestart als DevOps Engineer. In deze functie help ik graag onze klanten om ook na oplevering van een project toegevoegde waarde te blijven leveren. Om snel en eenvoudig applicaties te kunnen blijven ontwikkelen, is de juiste support uiteraard onmisbaar!

De komende jaren hoop ik veel te leren en door te groeien binnen Appronto. Hopelijk ontmoet ik jullie snel!

Vacature Appronto