28 september 2023

Even voorstellen onze nieuwe medewerker Fabian

MicrosoftTeams-image (5)Hoi! Mijn naam is Fabian en graag stel ik me even voor! 

Mijn hart gaat écht sneller kloppen als het gaat om het automatiseren van processen. Er is iets bijzonders aan het creëren van een digitale reeks logische stappen en zien hoe dit direct de bedrijfsprocessen verbetert en mensen blij maakt.

De kiem van deze passie werd gelegd tijdens mijn studie, waar ik mijn Bachelor's degree in bedrijfskunde behaalde. Het was tijdens een vak over kwaliteitsmanagement dat ik voor het eerst in aanraking kwam met bedrijfsprocessen. De combinatie van deze inzichten en mijn vaardigheden in Excel brachten me ertoe om na mijn studie zelf te leren programmeren.

Mijn motivatie om te leren programmeren werd verder aangewakkerd door het feit dat mijn ouders werkten in de gordijnindustrie. Hierdoor ben ik in de afgelopen 10 jaar bezig geweest met het ontwikkelen van een supply chain platform. Dit platform verbindt alle bedrijven die betrokken zijn bij het proces, van verkoop tot de montage van op maat gemaakte gordijnen.

Voordat ik bij Appronto kwam werken, heb ik een jaar lang door Europa gereisd in een kampeerauto, en ben ik langs verschillende bedrijven in de gordijnindustrie gegaan om de markt te analyseren. Tijdens deze reis besefte ik dat de applicatie die ik had ontwikkeld niet voldoende inkomen genereerde en dat mijn passie vooral ligt bij het bouwen in plaats van marketing. Nu draait de applicatie nog steeds in Nederland en gebruik ik deze als een leuke hobby op zaterdag, terwijl ik doordeweeks met dezelfde passie werk aan het ontwikkelen van Mendix-projecten.

In mijn vrije tijd ben ik een fervent hardloper en geniet ik van verschillende fietsdisciplines. Deze activiteiten houden me niet alleen lichamelijk actief, maar geven me ook de ruimte om nieuwe ideeën te bedenken en frisse inzichten op te doen.

Ik hoop je snel persoonlijk te ontmoeten!

Vacatures Appronto