23 February 2021

Even voorstellen: onze nieuwe medewerker Erik!

Erik van de Biezen

Mijn naam is Erik van der Biezen, 48 jaar en woon samen met mijn vrouw Diane, dochter Lotte (17) en zoon Timo (15) in ’s-Hertogenbosch en ik ben 15 februari gestart bij Appronto als Project Manager. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig, naast een potje tennis of een rondje hardlopen ben ik op een mooie zomerse dag (met veel wind) te vinden op het water (windsurfen). In de winter verruil ik met alle liefde mijn windsurfboard voor een snowboard.

Mijn oorsprong ligt in de grafische industrie; in de ruim 20 jaar dat ik werkzaam ben geweest bij Ricoh Nederland heb ik verschillende functies gehad. Digitale transitie van ’Offline’ naar ‘Online’ Media was hierbij altijd de rode draad.

In 2017 raakte ik door een grote reorganisatie boventallig en ben ik via een kort avontuur als Client Service Manager bij Pondres in Tilburg, begonnen bij UnameIT in Woerden. In deze periode heb ik als Projectlead een actieve bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van een aantal grote Automotive platformen voor bekende automerken zoals Mazda, Ford en Renault. Ook hier raakte ik mede door de Corona crisis opnieuw boventallig waardoor ik (opnieuw) op zoek mocht naar een passende uitdaging.

Na een aantal verkennende gesprekken kwam Appronto op mijn pad. Bij de eerste kennismaking met talentscout Marloes was er direct een ‘klik’. Ook het daarop volgende gesprek gaf mij het goede gevoel waardoor de keus voor mij duidelijk was; Appronto past bij mij!

Ondanks dat ik nog maar kort geleden gestart ben, durf ik nu al te zeggen dat mijn goede gevoel alleen maar verstrekt is! Ik ben terecht gekomen bij een professionele club met gepassioneerde mensen die samen hetzelfde doel nastreven; hoogwaardige software oplossingen ontwikkelen met echte toegevoegde waarde en daarmee toekomstige ambassadeurs maken van opdrachtgevers.

Ik kijk er naar uit om samen mooie oplossingen te gaan ontwikkelen!

Vacature Appronto