24 November 2021

Even voorstellen onze nieuwe medewerker Edwin!

Edwin WarrensHallo allemaal,

Mijn naam is Edwin Warrens en ik ben op 1 november begonnen als Mendix Business Engineer bij Appronto. Ik woon in Tilburg met mijn vrouw en dochter en in het dagelijks leven vind ik het leuk om activiteiten te ondernemen met mijn gezin, te tuinieren, muziek te luisteren, films te kijken en te wandelen.

Ik heb Hogere Informatica gestudeerd bij Fontys Hogeschool in Eindhoven en ben daarna aan de slag gegaan bij Ericsson Telecommunicatie in Rijen. Daar heb ik 26 jaar met veel plezier in verschillende functies gewerkt.

Mijn eerste rol binnen de organisatie was als software designer en 3e lijns-support engineer voor software die in telefonie centrales gebruikt werd in het KPN vaste netwerk. Daarna ben ik als Technical Product Manager, binnen de vaste telefonie netwerken in de Benelux, verantwoordelijk geweest voor markt specifieke software aanpassingen en het uitwerken van systeem integraties. Vervolgens werkte ik als software designer aan een project met een internationaal team op locatie in Madrid, waar ik erg goede herinneringen aan heb.

Mijn kennis ben ik vervolgens gaan uitbreiden op het gebied van softwaredesign in Java en ben later solution architect geworden waarbij ik voor verschillende producten zowel presales activiteiten als projecten heb gedaan. De unit waarvoor ik werkte had een wereldwijde verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen van klant specifieke software en de integratie van Ericsson producten in klant netwerken. Ik heb zo de kans gekregen om wat van de wereld te zien. Mijn laatste functie bij Ericsson was software designer en tijdens deze projecten werd op basis van Agile Scrum gewerkt. Onder andere op het gebied van Internet of Things heb ik destijds ervaring opgedaan.

Over het algemeen hebben projecten in de telecom een lange doorlooptijd. Ook vraagt het ontwikkelen van Java-software de nodige tijd. Toen ik met low-code en in het specifiek met Mendix in aanraking kwam en het één en ander geprobeerd had, bleek dat je hiermee veel sneller resultaat kunt bereiken. Mijn interesse was direct gewekt. Ik ben ervan overtuigd dat low-code de toekomst heeft en daar wil ik graag onderdeel van zijn.

Bij Appronto ben ik in een veelzijdig team terechtgekomen en krijg hier de mogelijkheid om me verder te ontwikkelen. Ik ben enthousiast over deze uitdaging en zeer gemotiveerd om projecten samen met mijn collega’s en onze klanten aan te pakken.

Vacatures Appronto